Utstyrsel: Funderar över den tid som flytt

Publicerad 2009-09-30 21:20:17 i IB Utstyrsel,

Början på hösten är för mig en tid då man funderar mycket över den tid som flytt. Tiden då man ångrar allt det där man inte gjorde under sommaren. Alla middagar man inte bjöd in till, den där tjejen som du aldrig gick fram till, promenaderna och samtalen i sommarnatten som aldrig blev av. Ja, ni förstår.
Allt det där funderar jag på när jag nu i sann broken preppystil vandrar omkring i Mauro Scoccos Stockholm i vacker höstskrud. Man ska sparka på löv, ha mössa, titta på flyttfåglar och läsa bok. Jaga sol på lunchen. Kanske hytta med näven åt nån jävel som gjort dig orätt. Upptäcka ny musik. Förhoppningsvis inte bara ensamma sing and songwriters från någon hydda i Maine som deppar ner totalt. Svettas på dansgolvet. Känna basen i kroppen. Drömma om en perfekt skidsemester med dubbelsängar, träsoffa med stickigt tyg och bastudoft.
Självklart ska man även ha en rackarns go kavaj eller blazer i något Tweedliknande materiel som man kan borra ner händerna i. Tänk här Robert Redford i 3 Days of the Condor eller Spy Game.


Kavaj: Our Legacy
Cardigan: Ralph Lauren Rugby
Skjorta: R by 45rpm
Kängor: Our Legacy
Jeans: Garbstore
Slips: Band of Outsiders
Palmemössa: Mads Norgaard

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela