Industribolagets Sthlmsguide: Miss Voon


Tungt! Jag jobbade där förra hösten+vintern. Boudy som är barchef är riktigt bra, han har vunnit lite priser och grejer.
F,
Kul! Som sagt en trevlig bar.
Har du något tips som bör kollas upp?
Mvh
Samuel
industribolaget.se
Kommer ihåg att det fanns lite roligare drinkar med yozu, ingefära mm. Menyn är fullspäckad med roliga mindre rätter :)
Rätt dyrt dock men konceptet var (är?) att man beställer flera mindre rätter. Köket är asiatiskt med nordisk touch.
Hur är maten där?
Sashimin är det du ska äta där. Kalla skaldjur och fiskar, många olika soyor och såser. Fräscht, enkelt och nyttigt. Vissa rätter görs direkt vid sashimibaren (i restaurangen, längst in) och andra kommer från kallköket.
Håll dig borta från desserterna, iaf så var de rätt kassa när jag jobbade där.
Finns även grym ceviche såklart. Pilgrimsmusslor skål på en bädd av krossad is. Badar i en asiatisk juice.
Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla [email protected]