Tips: GANT Tech PrepTM

Publicerad 2017-02-06 20:15:00 i Allmänt,

Att hålla stil i skjorta och kostym samtidigt som man känner sig helt bekväm är inte en självklarhet. I alla fall inte för mig. Många gånger har jag stått på trånga bussar eller tåg och svettats genom skjortan under både rock och kavaj. Eller stressat från dagis till ett möte för att känna svetten ringla oskönt mellan skulderbladen precis innan jag ska ställa mig upp för att presentera.

Kanske slipper jag det nu när GANT lanserar nya kollektionen Tech PrepTM. Utvalda skjortor sydda i ett speciellt framtaget tyg för bättre rörlighet, reglering av värme samt absorbering av oönskad fukt. Av bilderna att döma ser de ut som vanliga skjortor vilket är ett plus. Har dock inte klämt på dem ännu men ska se till att få tillfälle för det då de kommer ut i butik nu under feberuari. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela