Sex bra sommarskor

Publicerad 2016-05-12 09:37:43 i Allmänt,

Det är dags att införskaffa eller börja fundera på vilka skor du ska ha med dig på sommarsemestern. Min favorit sedan länge är seglarskon. Jag seglar inte och kommer nog aldrig att göra det. Men skon är snygg, passar till mycket och är ruskigt skön på. Bästa barfotaskon enligt mig.
Sen är det bra med ett par canvassneakers samt en lite finare lädervariant om du ska ut på kvällen. Men tänk på att för tjocka sneakers kan bli väldigt svettiga på sommaren. På bilden har jag valt en variant med små lufthål i lädret. Sandaler är kul. Underskattat faktiskt. Finns dock inte så många snygga därute. Men svenska Kavat har den rätta nörd/Jesus-känslan som passar mig fint. Till sist en lättare finsko då du går på middag samt joggingskor så du verkligen gör dig förtjänt av alla #boköl. 
 
Fr v: Red Wing, Kavat, Adidas, Vans, Sperry Topsider, Nike 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

industribolaget@gmail.com

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla industribolaget@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela