Vårens boktips till köket

Publicerad 2015-04-07 08:32:30 i Allmänt,

Påsken är avklarad och det är dags att gå in i "vårmode" på riktigt. Med våren kommer också en massa bra boksläpp. Jag har lagt beställning på dessa fyra titlar från favoritförlaget Ten Speed Press. Det blir till att läsa in mig på klassiska Negroni, lite uppdatering på mina salsakunskaper, hembränning och svamphantering. De sista två låter riskabelt. Missa heller inte att Crambys nya om tacos från Natur & Kultur.
 
Böcker: The Negroni/Gary Regan, Salsas And Moles/Deborah Schneider, The River Cottage Booze Handbook/Hugh Fearnley, Kombocha Revolution/Stephen Lee

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

[email protected]

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela