Industribolaget i köket: Busenkla rätter: Snabbtaco med chorizo

Publicerad 2013-06-18 08:18:52 i IB Köket,

När tacosuget slår till men du inte riktigt har tid eller ork. Köp en fin chorizo och skiva fint. Stek tillsammans med gul lök. Servera i små tortillabröd med en sked pico de gallo (finhackade urkärnade tomater, 1 finhackad röd chili, 1 finhackad vitlöksklyfta, finhackad röd lök, limejuice och massa koriander) och smula sedan lite fetaost över. Enkelt och gott! 
    
              
 

Kommentarer

Postat av: Simon

Publicerad 2013-06-19 06:56:24

Ska jag testa! Känner, dessvärre, alldeles för ofta att tidsbristen är större än tacosuget...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

[email protected]

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela