Tips: Tricker's för Très Bien

Publicerad 2011-04-29 10:01:12 i Allmänt,

Jag har fortfarande inte slagit till på nya "finskor". När jag nästan var hemma dök det upp ett nytt samarbete som jag måste titta närmare på. Tricker's och svenska Très Bien har gjort en sko. På bilden ser de fina och jeansanpassade ut.

Kommentarer

Postat av: Simon

Publicerad 2011-04-29 14:36:55

Nu är det ju de vita knapphålen som gör att skon blir lite speciell och sticker ut lite extra. Men jag har lite svårt för det. Tror skon skulle vara snyggare om knapphål och snören var bruna som sulan eller möjligen samma varma färg som resten av skon.

Postat av: Pellefant

Publicerad 2011-05-14 22:19:29

Jag älskar färgen, men är skeptisk till två saker. 1. Varför är det snyggt med vita snören och öljetter? Har det inte mest att göra med att vår generation är helt livrädd för att vara gubbig och måste få allt att vara så satans jeans och sneakers? 2. Varför ar man traktorsula på en sko som uppenbarligen inte kan användas utanför vår/sommar halvåret och förstöras i regn?



Gud asså, snacka om att förstöra en fantastisk sko med onödigt skit.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

[email protected]

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela