Shorts, shorts, shorts

Publicerad 2009-02-25 16:00:35 i Inspiration,

Färglada skjortor, lädersandaler, lediga ljusajeans, chinos och slutligen shorts. Där har ni en stor del av min grund inför sommaren. Jag tycker att shorts kan vara riktigt snygg till en kavaj och för er som tvivlar, vilket är naturligt, så ber jag er i alla fall att titta på bilderna från Dsquared2 s/s 2007.


Fr v: Fifth Avenue Shoe Repair, Viktor & Rolf, Brooks Brothers, Acne

Kommentarer

Postat av: johanness

Publicerad 2009-02-25 18:03:00

för ett tag sedan gjorde du ett inlägg om två par solglasögon, under dessa fanns två par badshorts, jag undrar vart ifrån dom kommer? och var de går att hitta.

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-02-25 18:12:03



Johanness,



Badbyxorna hittar du hos den franska webshopen Colette.fr och glasögonen borde finnas hos en välsorterad optiker.



Mvh



Samuel

Postat av: Simon

Publicerad 2009-02-25 20:13:44

Shorts is the shit! Flyger till Bangkok om lite drygt en vecka och funderar både hit och dit på huruvida jag skall köpa shorts och lite schyssta tischor eller skjortor innan jag åker eller om jag ska vänta, packa avlagda, avklippta jeans och gamla linnen man kan slänga där. Nån som vet om Bangkoks utbud består av chartershoppning eller prisvärt internationellt mode?!

Postat av: dicken

Publicerad 2009-02-26 00:07:32

Vore kanon om du kunde göra en "shortsspecial" med lite fler färger och märken! Det uppskattas alltid till sommaren! Bra blogg i övigt! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

[email protected]

Jag heter Samuel Garlöv. På kvällar och helger leker jag med den här högst personliga bloggen. Industribolaget är en blogg om allt jag tycker är extra kul i livet som mode, matlagning, cocktails, resor, hotell, böcker och magasin. Den är min hobby. Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att mejla [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela